20.07.2015 г., 18:56 ч.

Още едно юлско утро 3 

  Поезия » Философска
508 0 2

В средата на юли отново съм в парка,

от утринната красота запленен.

Приветствам безмълвно и слънцето жарко,

и птиците пъстри, разкоша зелен.

 

Амбиции, планове, мисли суетни

са тъй неуместни в тоз мъничък рай.

И само поклон пред вълшебствата летни

на утрото бил би достойният край.

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??