14 nov 2006, 9:18

ОЩЕ МИГ  

  Poesía
782 0 1

                       ОЩЕ МИГ

 

            Още миг със мен остани,
            още миг и после си върви.
            Душата ми нежна тъй лесно покори,
            малко по малко част от мене стана ти.


            Още миг със мен остани,
            ръката ми малка във твоята вземи.
            Недей не тръгвай толкова бързо,
            за сбогом поне ме целуни...


            Още миг със мен остани,
            първата ни нощ заедно си спомни.
            Прегърни ме силно,в очите ми светли погледни,
            кажи,че още ме обичаш...ако трябва излъжи!

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??