4 jun 2014, 21:34

Още няколко думи 

  Poesía
437 0 0

Знай - аз пътя си във мрака не губя...

И за мен със тъга не мислете.

Продължавам във теб да съм влюбен -

дори и да рухне небето.

Такъв е животът... Получаваме рани.

Не те приближавам. Колкото и да тичам.

Ала знай, че каквото и да стане -

аз докрай само теб ще обичам...

 

© Стефан Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??