Знай - аз пътя си във мрака не губя...
И за мен със тъга не мислете.
Продължавам във теб да съм влюбен -
дори и да рухне небето.
Такъв е животът... Получаваме рани.
Не те приближавам. Колкото и да тичам.
Ала знай, че каквото и да стане -
аз докрай само теб ще обичам...
© Стефан Янев Всички права запазени