Jun 4, 2014, 9:34 PM

Още няколко думи 

  Poetry
432 0 0

Знай - аз пътя си във мрака не губя...

И за мен със тъга не мислете.

Продължавам във теб да съм влюбен -

дори и да рухне небето.

Такъв е животът... Получаваме рани.

Не те приближавам. Колкото и да тичам.

Ала знай, че каквото и да стане -

аз докрай само теб ще обичам...

 

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??