5 mar 2008, 8:24

Още обичам, а вече си спомен 

  Poesía
729 0 24

Мълния бляска все тъй помежду ни,
а ни разделят трънливите друми.
Стъпкала гордост от празните думи,
тихо пристъпвам в съня ти, любими.
Думи за обич във моя ти шепна,
ала наяве мълча притаена.
Разумът бяга. Сърцето прескача,
но да те стигна, все още не мога.
Буйна препуска вълна във сърцето.
Болка изтича в бразди по лицето.
Все тъй прегръща брега си морето,
ала не стига, не стига небето.
Волният вятър на плитки заплетен
в съня ми раздира ехото в тътен.
В бурята чезне викът ми прокобен,
още обичам, а вече си спомен.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??