4 abr 2006, 13:58

Още,още си в мен 

  Poesía
1060 0 4
Как се чувствам ли?
Как,как се чувствам?
КАк живея сега без теб?
Как,как живея?
Отговора сам намери!
И без теб и със с теб животът тече,но за мен важното е как!
Без теб аз умирам...
КАк минават дните ми?
Как,как минават?
Времето тече,но аз съм спряла да дишам..
Как успях да те забравя ли?
Как,как успях?!
Не съм!
Аз закуснях с признанието на чувствата си
или времето,което ни беше отредено избърза?
Отговора чакам от теб.
Чувствам те близко,защото си в сърцето ми,
а си толкова далече,не виждам края на далечността.
Мисля за теб още и още.
Всеки ден се обвинявам,псувам всеки и всичко.
Има ли смисъл да чакам,да се измъчвам?!

© Димитрина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??