20 ago 2010, 21:33

Още по едно 

  Poesía » De amor
1559 0 4

Още по едно

 

Голямо, малко… Що броиш?

Аз искам да осъмна тука.

И нека после да боли

главата ми от махмурлука.

 

Поне да ти разкажа, викаш.

То няма за разказване какво.

Аз просто тъй самичък пия.

Недей ме пита пак: Защо?

 

Е, хайде, нека да разкажа…

Отиде си, това е то.

А уж е нищо, ти ще кажеш.

За мене всичко бе… Налей едно.

 

Дали обичам, що за дума?

А да обичам за какво?

Тя тръгна си, нали продумах.

Е, хайде, още по едно…

 

Отиваш си, че късно стана?

Такси? – Не, нека повървя.

Дали в бутилката остана,

по пътя мъката да утоля?

© Лина Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??