19 jul 2007, 13:13

Още утре 

  Poesía
490 0 3
Сред хиляди погледи, като сред водоскоци,
преливащи в тялото ми ежедневие
вървя, а лъжичката доза емоция
в джоба съм стиснал от притеснение.

Залъгвам сетивата си полу-причинно,
с полу-усмивка полу-песни пея.
Недоповярвал в чуждата и своя невинност,
доживот умирам и до смърт живея.

Още утре ще повикам с пръст трамваите,
слисаните светофари в кръг ще светят.
Подръка вървящ със тях денят ще оправдаем
за бъдещите спазми на сърцето.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??