18 feb 2009, 21:07

Още вярвам 

  Poesía » De amor
974 0 4
Усмивката ти вчера ме омая,
погледът ти вчера ме превзе
и днес аз все още не зная
какво привлече ме така във теб.

И думите ти пак ме омагьосаха,
гласът ти пак на нокти ме изправи
и още не зная с твойто докосване
какво толкова ми направи.

Не знам какво ме привлече във тебе,
не знам с какво си толкова специален ти,
не зная и защо след толкова време
още вярвам на твойте лъжи...

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??