18.02.2009 г., 21:07 ч.

Още вярвам 

  Поезия » Любовна
976 0 4
Усмивката ти вчера ме омая,
погледът ти вчера ме превзе
и днес аз все още не зная
какво привлече ме така във теб.

И думите ти пак ме омагьосаха,
гласът ти пак на нокти ме изправи
и още не зная с твойто докосване
какво толкова ми направи.

Не знам какво ме привлече във тебе,
не знам с какво си толкова специален ти,
не зная и защо след толкова време
още вярвам на твойте лъжи...

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??