Осми март днес е! -
На мама денят!
Осми март днес е! -
Сърцата искрят!
Осми март днес е! -
На Девата-Майка!
Осми март днес е! -
С Душа-Всеотдайка!
Осми март днес е! -
Душите летят!
Осми март днес е! -
С Любов-Благодат!
Осми Март днес е!
На мама денят!
Осми март днес е!
И Рай е светът!
© Стоян Минев Todos los derechos reservados