8 mar 2023, 13:38

Осми март 

  Poesía » Otra
186 2 0

В света на грубата сила и злото

крехка, ранима, слаба е жената,

а тя също заслужава доброто,

има нужда от обичта и човещината.

 

Не и демонстрирайте юмручна сила,

че грижовна майка и съпруга е тя!

Тя нуждае се от нежност и закрила,

слепотата към нея не мога да простя!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??