4 dic 2006, 21:28

Остана само самотата... 

  Poesía
617 0 0

Събирам душата си в хартия...

Събирам сълзи в баката с мастило...

Изливам цялата си обич върху празен лист...

Хабя живота си с този стих.

Хабя си времето,

Стоя сама в мрака...

В себе си убих детето,

Остана само самотата...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??