4.12.2006 г., 21:28 ч.

Остана само самотата... 

  Поезия
616 0 0

Събирам душата си в хартия...

Събирам сълзи в баката с мастило...

Изливам цялата си обич върху празен лист...

Хабя живота си с този стих.

Хабя си времето,

Стоя сама в мрака...

В себе си убих детето,

Остана само самотата...

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??