14 nov 2020, 1:41

Остани 

  Poesía » De amor
259 1 0

Понякога, да чувстваш всичко

е също толкова гадно,

колкото да не чувстваш изобщо...

Мислите ми ме побъркват.

Искам те до мен.

Веднага.

Завинаги.

Бъди с мен.

Ела. Остани.

Не ме пускай.

Хвани ме за ръката и кажи,

че оставаме тук завинаги.
Погледни ме.

Достатъчно е да разбера...

че ме обичаш...

че си ме настанил в сърцето си,

в най-специалното място

и ме пазиш там

далеч от всичко лошо.
Погледни ме...

Достатъчно е

да се почувствам в безопасност.
Ела...

Остани с мен. Завинаги

 

 

 

 

© Звездилина Видева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??