Понякога, да чувстваш всичко
е също толкова гадно,
колкото да не чувстваш изобщо...
Мислите ми ме побъркват.
Искам те до мен.
Веднага.
Завинаги.
Бъди с мен.
Ела. Остани.
Не ме пускай.
Хвани ме за ръката и кажи,
че оставаме тук завинаги.
Погледни ме.
Достатъчно е да разбера...
че ме обичаш...
че си ме настанил в сърцето си,
в най-специалното място
и ме пазиш там
далеч от всичко лошо.
Погледни ме...
Достатъчно е
да се почувствам в безопасност.
Ела...
Остани с мен. Завинаги.
© Звездилина Видева All rights reserved.