17 nov 2010, 22:18

Остани 

  Poesía » De amor
741 0 2

                    Остани

 

Когато си отидеш ще тъгувам

сърцето дълго ще кърви

Трудно е да се сбогувам

не се обръщай моля те върви

 

Внимавай пътищата са опасни

не вярвай много на сълзи

Болките любовни са ужасни

вина и в себе си търси

 

Колко пъти си отиваш

фатална импулсивна страст

Защо душата ми убиваш

мъката отново е на власт

 

От животът си какво очакваш

важните моменти пропиля

Други чувства да оплакваш

нашите надежди разпиля

 

Ако се завърнеш ще пирувам

сърцето всичко ще прости

Дълго дълго ще празнувам

не си отивай просто остани ...

 

            -intercontakt-

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??