27 ago 2007, 15:33

Остани до мен 

  Poesía
825 0 6
Подай ми ръка и ми помогни да се изправя.
Вземи от мен този океан от болка,
изпрати го далеч, нека от него да се избавя.
Остани до мен, моля те, поне за малко!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??