27 авг. 2007 г., 15:33

Остани до мен 

  Поэзия
823 0 6
Подай ми ръка и ми помогни да се изправя.
Вземи от мен този океан от болка,
изпрати го далеч, нека от него да се избавя.
Остани до мен, моля те, поне за малко!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??