Aug 27, 2007, 3:33 PM

Остани до мен 

  Poetry
827 0 6
Подай ми ръка и ми помогни да се изправя.
Вземи от мен този океан от болка,
изпрати го далеч, нека от него да се избавя.
Остани до мен, моля те, поне за малко!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??