19 jul 2023, 22:13

Остани сама 

  Poesía » De amor
156 0 0

Остани сама

Остани сама... ти си силна жена
бъди наясно какво искаш и какво можеш да дадеш,недей и чуждото щастие да крадеш.
Не се впускай в авантюри ,знам че има купища сладури.
Изчакай го eдин ден  ще дойде и с любовна стрела ще те прободе.

Този, до когото ще се чувстваш специална и ще създадете връзка уникална.
Oбичана ще бъдеш и в сълзи от щастие ще се къпеш.
Tрябва ти точно този мъж да те гали нежно като топъл дъжд
 той е някъде там и сега е сам.
Съдбата в един момент ще ви срещне и той пред теб ще блесне...
Ще бъде истинска любов...и порив нов,
ще е необяснимо щастие и никой няма да го скрие.
Ще го познаеш и по тръпката и че няма ти да си същата,
по усещането когато си до него и как ще забравиш за своето его.
Той ще ухае на нежноcт ...на онази сладка небрежност,
ще гали косите ти нежно,ще пали с погледа си лесно.
Ще държи твоята ръка...ще бъде с теб и на край света.
Ще те прегръща и всичко за миг ще преобръща,

ще бъди целият ти свят и с теб ще се чувства най-богат.

Изчакай го ,недей да го търсиш навсякъде

любовта е там,където най не я очакваме!

 

 

© Silviq Stefanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??