22 ago 2023, 8:47

Остатъчно самочувствие 

  Poesía
82 0 0

Всичкото дадено си е:

                                                 в божие

или в безбожно самопресътворяващо се

                                               творение.

Ти какво да прибавиш?-

Освен перманентното си

                                             Удивление.

Но ... кръпка да си,

                                      не ти подобава.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??