22.08.2023 г., 8:47 ч.

Остатъчно самочувствие 

  Поезия
83 0 0

Всичкото дадено си е:

                                                 в божие

или в безбожно самопресътворяващо се

                                               творение.

Ти какво да прибавиш?-

Освен перманентното си

                                             Удивление.

Но ... кръпка да си,

                                      не ти подобава.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??