11 dic 2008, 1:56

Остави за миг съдбата... 

  Poesía
813 0 5
Прегърни ме,
не гадай
и остави за миг
съдбата...

Погледни ме,
не играй -
този миг е знакът
на съдбата...

Целуни ме,
в отдаване
до край...
и с топлината

тръгни отново -
по пътя
на съдбата...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??