Освободен си!
започвам да пресмятам от днес за утре
и търся силица в себе си
загубена в дотук и достатъчно
от вечната криза
на дремещата ни държава
за стъпканите таланти
в чужди държави немили-недраги
учители сестри студетни
по тоалетни ходят чистят
полумъртви старци в колички бутат
уморени от
”Освободен си!”
© ДИМА Todos los derechos reservados