27.06.2009 г., 17:34 ч.

Освободен си! 

  Поезия » Гражданска
544 0 0

Освободен си!

 

започвам да пресмятам от днес за утре

и търся силица в себе си

загубена в дотук и достатъчно

от вечната криза

на дремещата ни държава

за стъпканите таланти

в чужди държави немили-недраги

учители сестри студетни

по тоалетни ходят чистят

полумъртви старци в колички бутат

уморени от

”Освободен си!”

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??