9 abr 2017, 1:37

Осъмване 

  Poesía » De amor
306 3 11

 

Потъвам в мислите ти скрити,

в свят с пъстри стъкълца,

раздирящ се от множество частици

на гняв, желания, тъга...

 

И със сърцето си, жарава,

изгарям целият ти пасторален мир.

И с нежност разсъбличам любовта ти,

за да осъмна в твоите очи.

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??