2 ago 2007, 15:04

от 13.05.1981... 

  Poesía
551 0 4

пропукване

от 13.05.1981 до днес
само "мизерия" и декори
в глобализираща се феерия...
... и 200 лева пенсия за
"особени" заслуги...

но все пак е и...  

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??