7 dic 2017, 11:25

От 

  Poesía » Filosófica
363 0 0

човек забрави
че го ГОСПОД БОГ от кал
(и жал?) направи

 

човек забрави
че го ГОСПОД БОГ от кал
(и жал?) изправи

 

...............................................'

 

човек забравя
че го ГОСПОД БОГ от кал
(и жал?) избавя

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??