24 nov 2012, 11:09  

От болката ти пия вдъхновение 

  Poesía » De amor
652 2 15

От болката ти пия вдъхновение

 

 

О, нека никога не ме достигнеш

и нека винаги за теб да бъда само блян!

И откривайки ме, ако само мигнеш,

да ме изгубваш пак, от многоточия пиян...

 

 

И нека да ти бъде страшно пусто,

че не признават нищо още тези устни...

И нека никога не си намираш място,

ако не е до мен, в прегръдките ми страстни!

 

 

И нека в нощи тъжни и безлунни,

в които все още нямаш моето "Обичам те!",

в очите ти, в искрите крехкострунни,

да търся аз на най-нежните си трели думите...

 

 

И... нека никога не ме... намразиш,

че от болката ти силна тъй дълго рими пих,

и нека винаги за мен да пазиш

един разцъфнал, но все още ненаписан стих...

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??