Не търся път към Теб!
Небето ми - не бе способно
да притисне твоя гръб,
с водата на житейското море.
И без значение къде, с кого и как
разплисквам го - от ден на ден;
от бряг до бряг.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados