16.03.2022 г., 9:28 ч.

От бряг до бряг 

  Поезия » Друга
289 2 13

Не търся път към Теб!

Небето ми - не бе способно

да притисне твоя гръб,

с водата на житейското море.

И без значение къде, с кого и как

разплисквам го - от ден на ден;

от бряг до бряг.

 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??