...От часове се стягам и отпускам,
чак сега, пиян, видях къде пропускам.
Търсех доста дълго, как е редно
и къде достъпно... едно такова, определено.
Ако то е все тая... но за тия като мен...
повторете в сайта, със курсив очервенен.
Със звездички ни насочвай, о екип...
не всички индианци сме ти мит!
© Румен Здравков Todos los derechos reservados