3.07.2015 г., 8:53 ч.

От часове... 

  Поезия » Пародии
775 0 2

...От часове се стягам и отпускам,

чак сега, пиян, видях къде пропускам.

 

Търсех доста дълго, как е редно 

и къде достъпно... едно такова, определено.

 

Ако то е все тая... но за тия като мен...

повторете в сайта, със курсив очервенен.

 

Със звездички ни насочвай, о екип...

не всички индианци сме ти мит!

 

 

© Румен Здравков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • просто е писано на пияно
  • Е, сега, ако и ти насочиш с червен курсив екипа към "какво е искал да каже авторът", ще вземем па и да се разберем
Предложения
: ??:??