(из цикъла „Вицове в рими”)
В командировка месец цял
изпратен беше Иванов.
Завърна се той, зажаднял
за нежни ласки и любов.
В движение изпрати текст:
„Желая те! Пристигам! Гола
очаквай ме!”... и бурен секс
започна със жена си в хола.
В сюблимния момент, когато
направо беше пощурял
от страст човекът, на стената
почука се: „От месец цял
не сте се спряли – викна ядно
съседът – Чувам всяка вечер
любовно пъшкане. Досадно
е! Стига, престанете вече!”
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados
Голям сиии!
Настроението вече е на max, знаеш!
Благодаря!