Dec 10, 2009, 9:33 PM

От цял месец 

  Poetry » Humour
409 0 2

 

(из цикъла „Вицове в рими”)

 

В командировка месец цял

изпратен беше Иванов.

Завърна се той, зажаднял

за нежни ласки и любов.

 

В движение изпрати текст:

„Желая те! Пристигам! Гола

очаквай ме!”... и бурен секс

започна със жена си в хола.

 

В сюблимния момент, когато

направо беше пощурял

от страст човекът, на стената

почука се: „От месец цял

 

не сте се спряли – викна ядно

съседът – Чувам всяка вечер

любовно пъшкане. Досадно

е! Стига, престанете вече!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??