ОТ… ДО…
Колко кратък път –
от утроба
до гроба,
от гръд
до
пръст,
от гъст
и плътен
мрак до тътен
на пречупен кръст…
от
тъма
до стар мрак,
от известност –
докрай забрава…
от
кърма
до карма
крайно честна,
що ни смирява…
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados