17 may 2023, 9:53

От древността по-древна... 

  Poesía
422 0 0

една страна - от
древността по-древна - днес
е площ плачевна

 

.....................................................

 

друга подредба
на думите:

 

една
страна - от
древността по-древна -
днес е площ п л а ч е в н а

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??