17.05.2023 г., 9:53 ч.

От древността по-древна... 

  Поезия
638 0 0

една страна - от
древността по-древна - днес
е площ плачевна

 

.....................................................

 

друга подредба
на думите:

 

една
страна - от
древността по-древна -
днес е площ п л а ч е в н а

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??