15 mar 2019, 1:09

От думите боли! 

  Poesía » Filosófica
1022 1 0

Всички  са силни на думи ,
но никой не е силен на действия ,
всеки се прави на някой
който не е .

Всеки си мисли , че

ако е в богато семейство

или  е дете на важен  човек

е нещо повече от всички .

Всеки си мисли , че ако се държи с някой  гадно  ще бъде нещо по- важно , не няма това , че си по-голям или богат дори и известен не те прави нещо различно .

Всеки човек има място на тази земя , но ако хората не разберат , че трябва да спрат да се държат различно с всички , това никога  няма да се промени  .

Все пак не можеш да срещнеш напълно непознат човек и да се заяждаш с него , всеки има първо впечатление , но и всеки би трябвало да се държи добре с другите .

Никой не е по важен от друг , дори и талант да нямаш ти си част от нещо голям , защото понякога думите и действията  засягат много .

Един непознат човек за теб може да е абсолютно нищо , но за някои той е най - голямото съкровище , той може да  е този който кара хората да се усмихват .

Замисли се , преди да обидиш някой ,
защото той може да си навреди от тази обида , обмисли думите си и дори и да си гневен не си го изкарвай  на  невинни хора .

© Хриси Миланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??