В свят еднотипен.
В свят на смут и лъжи.
Родило се момиче с
огнени очи, с черни
като катран коси.
С осанка на богиня,
по земята тя върви.
И разнася аромат на
грях и мечти.
Непознато чувство
за нея няма.
Позната до болка ù е
любовта.
Защото от греха
е тя родена.
И пали мъжките сърца.
© Надя Донкова Todos los derechos reservados