19 ene 2008, 10:03

От изгряващата луна (хайку) 

  Poesía » Formas orientales
746 0 4

От изгряващата луна

 

От изгряващата луна

падна една сълза -

сърцето ме заболя.

© Николай Пеняшки-Плашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??