Какво ти говорят
звездите
сега?
Намигваха само
видя ли ги?
Чу ли?
В очакване са..
да ги докосна
и при тях да остана
да топля..
Не питам за край!
Предсказа ми
Ще живея
с орлите
С подпис Човек
© Румяна Друмева Todos los derechos reservados