18 nov 2011, 14:13

От любов 

  Poesía » De amor
772 0 6

 

Любовта ни дава сили

и размаха

на крилата.

От любов сме се родили

и с любов растат децата.

 

Всичко, ако щеш, вземи ни,

зъл животе,

но в сърцата

зрънце обич остави ни,

запази у нас искрата!

 

Пътя ни да осветява,

да ни топли

в зимни нощи!

С нас до края да остава,

да ни окрилява още!

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??