24 mar 2007, 1:16

от любов пияна съм 

  Poesía
841 0 10

Нежност в  уловени мигове -
луда страст в милувка на нощта.
Тайно и объркано щастливи сме -
сред забравени, ненужни правила.

 

В края на реката те намирам -
вливаме се заедно в морето.
Малък кей, за скитниците пристан
с пъстроцветни камъчета свети.

 

Златна линия водата отразява -
слънчев пламък лумнал от деня.
Пулс на съвършенството изпява
в шеметните върхове на любовта.

 

От любов пияна съм - танцувам
върху бялата дантела на мечтите.
В радостта ти - цяла се събуждам

с аромат на  диви ягоди в косите.

А  сърцето ми е късче ален изгрев -
ябълка  червена в летен  зной.

Песен в партитура на всемира

от вълшебния регистър на живота.

Капките на слънцето събирам
в чашката на сутрешния лотос.
Миг единствен  на неотразимост,
извървян във сбъдната посока.

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??