18 jul 2019, 22:10

От магмено до черно 

  Poesía » Otra
383 0 0

От магмено до черно

 

Бъди металът, който огънят размеква!
Не се страхувай да звънтиш,
под ударите на ковача!
Стигни докрай,

от магмено до черно,
защото форма жива чака те накрая:
отвъд,
кристалната решетка
на метала!

 

 

© Иван Бърдаров 2019. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??