4 ene 2007, 12:27

От Мама... За Мен! 

  Poesía
669 0 2

П рекрасна, приказна, дъх спираща.

Е
ксцентрична, ядосана и разбираща.

Т
репетна, нежна, уханна, обичаща.

Я довита понякога, многословна и сричаща...


                                           Просто дар от небето - просто Петя!



П.С. Не съм го писала аз, но това е... цялата истина. Това съм АЗ, събрана в четири реда... В едно име! Благодаря ти, Мамо! ОБИЧАМ ТЕ!!!

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??