1 ago 2008, 13:58

От мен си тръгна ти 

  Poesía » De amor
1090 0 4

От мен си тръгна ти...

 

От мен си тръгна ти,

без дума да продумат твоите устни.

Сърцето ми разби

и страшно ме боли.

 

Сега се питам:

къде ли сбъркахме със теб?

Обича ли ме ти?

Обичах ли те аз?

 

Какво във теб стопи

огъня на любовта?

Какво направих аз,

да те задържа?

 

Сърцето ми кърви,

душата ми се гърчи.

Очите празно гледат

и търсят те в нощта.

 

В тях пламъка изчезна,

остана самота...

Ръцете пусто търсят

и не намират твоите.  

 

С теб тръгна си дори

и смисъла в животa.

С теб огън бе дори

вода и лед, и камък.

 

И спомени сега като на филм 

превъртат се пред мен.

Как всичко си ми ти

и аз без теб не мога. 

 

Обича ли ме ти?

Обичам ли те аз?...

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??