14 jul 2017, 21:05

От мъката се ражда красота! 

  Poesía
641 8 17

Събираш всяка падаща сълза,

поставяш я в недрата на земята,

от мъката се ражда красота -

едно цветче или роса в тревата!

 

Нали така устроил Си света,

човек да отразява светлината,

да бъде верен в малките неща,

и път да дири, даже сред тъмата!

 

А някой ден, спокойна ще заспя -

била съм и оставам само Твоя!

В косите ми застилаш тишина,

в сърцето ми...на утрото покоя!

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??